logo Budgetpartners Uw kredietmakelaar voor professioneel en onafhankelijk kredietadvies.
Al onze producten zijn Leningen Op Afbetaling met een minimum duur van 24 maanden en een maximum duur van 120 maanden. Minimum JKP: 7,95 %, maximum JKP: 12,49 %.
Representatief Voorbeeld Lening op afbetaling voor Renovatie van 12.000€, terugbetaalbaar in 60 maandelijkse aflossingen van 241,45€, in totaal te betalen bedrag 14.487€. Jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 7,95 %, vaste jaarlijkse debetrente van 7,95 %.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD
Geniet van het leven. Dankzij uw persoonlijk budget.
Een welverdiende vakantie, een computer voor de kinderen, een home cinema? … Andere plannen? Door uw kosten doordacht te spreiden wordt het allemaal perfect haalbaar. Deze persoonlijke lening is ook ideaal om onverwachte kosten het hoofd te bieden. Dankzij de vaste maandaflossingen en de vaste looptijd van een persoonlijke lening weet u perfect waar u aan toe bent.
Ontdek hieronder de lening die het best bij u past
Simulatie van persoonlijk budget
Bedrag: € 5.001
Maandelijkse aflossing: € 230
Looptijd: 24 maanden
JKP: 9,99%
Totale kostprijs: € 5.520
Om uw aanvraag te kunnen behandelen, moet de kredietverlener de bestanden van de Centrale voor kredieten aan Particulieren van de Nationale Bank van België en eventueel de bestanden van Atradius, kredietverzekeraar raadplegen.
De 5 troeven van het persoonlijk budget
1Bij ons is iedereen gelijk
Ook gepensioneerden en zelfstandigen kunnen op Budget Partners rekenen.
2Vlot en discreet
Wij respecteren uw privacy. We vragen ook enkel de noodzakelijke informatie zonder overbodige paperassen.
3Een lening op maat
U stelt zelf uw persoonlijke lening samen in functie van uw doelstellingen. U kiest welk bedrag u nodig heeft, de duur van de lening en het bedrag van uw maandaflossingen.
4Flexibel en Klantvriendelijk
Wij helpen u zo snel mogelijk. Indien gewenst hoeft u zich niet te verplaatsen en komen we bij u aan huis.
5Transparant
Met de simulatietool weet u duidelijk waar u aan toe bent: hoeveel u maandelijks afbetaalt alsook het totaalbedrag van de lening. Zonder extra of verborgen kosten.
Budget Partners gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het gebruik van deze site stemt u hiermee in. privacybeleid