logo Budgetpartners Uw kredietmakelaar voor professioneel en onafhankelijk kredietadvies.
In alle vrijheid genieten van het leven. Dankzij uw persoonlijk budget.
Een welverdiende vakantie, een computer voor de kinderen, een home cinema? … Andere plannen? Door uw kosten doordacht te spreiden wordt het allemaal perfect haalbaar. Deze persoonlijke lening is ook ideaal om onverwachte kosten het hoofd te bieden. U hoeft niemand te vertellen wat u gaat doen. Dankzij de vaste maandaflossingen en de vaste looptijd van een persoonlijke lening weet u perfect waar u aan toe bent.
Ontdek hieronder de lening die het best bij u past
Simulatie van persoonlijk budget
Bedrag: € 5.001
Maandelijkse aflossing: € 230
Looptijd: 24 maanden
JKP: 9,99%
Totale kostprijs: € 5.520
Persoonlijk budget Lening op afbetaling. Minimum duur 24 maanden, maximum duur 120 maanden. Minimum JKP: 7,95 %, maximum JKP: 12,49 %.
Representatief Voorbeeld: Lening op afbetaling van 12.000€, terugbetaalbaar in 60 maandelijkse aflossingen van 241 €, in totaal te betalen bedrag 14.460 €. Jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 7,95 %, vaste jaarlijkse debetrente van 7,95 %.
Om uw aanvraag te kunnen behandelen, moet de kredietverlener de bestanden van de Centrale voor kredieten aan Particulieren van de Nationale Bank van België en eventueel de bestanden van Atradius, kredietverzekeraar raadplegen.
De 5 troeven van het persoonlijk budget
1Bij ons is iedereen gelijk
Ook gepensioneerden en zelfstandigen kunnen op Budget Partners rekenen.
2100% discreet
Wij respecteren uw privacy. U hoeft ons niet te vertellen waarvoor u het ontleende bedrag nodig hebt.
3Een lening op maat
U stelt zelf uw persoonlijke lening samen in functie van uw doelstellingen. U kiest welk bedrag u nodig heeft, de duur van de lening en het bedrag van uw maandaflossingen.
4Minder paperassen, minder gedoe
Wij helpen u zo snel mogelijk, zonder dat u zich hoeft te verplaatsen.
5Geen financiële verplichtingen
Bij ons bent u niet verplicht om een rekening te openen of om uw loon bij ons te domiciliëren. Ook voor uw verzekeringen mag u gerust bij uw vertrouwde partner blijven.
Budget Partners gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het gebruik van deze site stemt u hiermee in. Let op, geld lenen kost ook geld privacybeleid