logo Budgetpartners Uw kredietmakelaar voor professioneel en onafhankelijk kredietadvies.
Privacy Policy en Cookies
Deze website is eigendom van Budget Partners nv.
Contactgegevens
Budget Partners nv
Bergensesteenweg 1050
1070 Brussel
info@budgetpartners.be
Tel: 02/522 65 80
Kruispuntbank ondernemingen: 0458 189 693
Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden:
1. Algemeen
Budget Partners verzekert u de vertrouwelijke verwerking van de gegevens die u meedeelt of waartoe wij toegang hebben, overeenkomstig de bepalingen van de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. Het is niet ondenkbaar dat ons privacy- en cookiebeleid in de nabije toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. We raden u daarom ook aan om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn doorgevoerd.
2. Verantwoordelijke voor de verwerking
De website is eigendom van en wordt beheerd door Budget Partners nv. De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens is Budget Partners nv. U kan de verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens bereiken via dit email-adres: info@budgetpartners.be.
3. Verwerkte persoonsgegevens
De persoonsgegevens die u meedeelt bij het invullen van het contactformulier worden verwerkt door Budget Partners met het oog op het beheer van haar relatie met u, met inbegrip van het verzenden van een e-mail of enige andere communicatie om u op de hoogte te brengen en te houden van onze diensten. Zonder deze gegevens kunnen we uw vraag niet beantwoorden. Door uw persoonsgegevens mee te delen, verklaart u zich onvoorwaardelijk akkoord met de verwerking van de door u ingevoerde persoonsgegevens. Deze gegevens worden beveiligd bewaard voor een periode die noodzakelijk is om onze diensten te kunnen uitvoeren, met een maximum van twee jaar na afloop van de contractuele verbintenissen. Daarna worden ze verwijderd en vernietigd.
4. Doeleinden van de verwerking
De via deze website of via telefoon verkregen persoonsgegevens worden enkel verwerkt m.b.t. onze dienstverlening: het beoordelen en accepteren van een leningsaanvraag en het onderhouden en verbeteren van onze klantenrelatie met u. Budget Partners heeft passende maatregelen genomen om uw bezoek aan en het gebruik van haar website te beveiligen en om misbruik te voorkomen, zoals de beveiligde https-verbinding met onze website. Alle personen die van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden tot geheimhouding daarvan. De gegevens die door de bezoeker worden achtergelaten worden verwerkt in overeenstemming met de Wet op de Privacy.
5. Doorgeven aan derden
Om uw aanvraag te kunnen behandelen, kan Budget Partners uw gegevens doorgeven aan de Nationale Bank van België, herverzekeraar Atradius, kredietgevers Elantis, Krefima, Alpha Credit of Record Bank.
6. Recht op inzage, verbetering of schrapping
De gebruiker beschikt over een wettelijk recht op inzage, correctie of schrapping van zijn persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Budget Partners, de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren of te schrappen die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn. U heeft tevens steeds het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie.
7. Gebruik van 'cookies'
Wat zijn cookies?
Een cookie is een klein tekstbestand dat door de website die u bezoekt, geplaatst wordt op uw computer of andere apparaten zoals een telefoon of tablet. Cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring van de site te verbeteren en bepaalde webstatistieken bijhouden, zoals het aantal bezoekers van de website.
De Website maakt gebruik van de volgende cookies:
(i). Noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn onmisbaar om onze website te kunnen bezoeken en om bepaalde onderdelen ervan te kunnen gebruiken. Deze cookies laten u bijvoorbeeld toe om te navigeren tussen de verschillende onderdelen van de website of bijvoorbeeld om formulieren in te vullen. Indien u deze cookies weigert zullen bepaalde onderdelen van de website niet of niet optimaal werken.
(ii). Functionele cookies
De functionele cookies zijn de cookies die het functioneren van onze website vergemakkelijken en aangenamer maken voor de bezoeker en er voor zorgen dat u een meer gepersonaliseerde surfervaring krijgt. Het zijn bijvoorbeeld de cookies die uw taalvoorkeur onthouden. Internetbrowsers zoals Internet Explorer®, Firefox® of Chrome® laten toe dat u het gebruik van cookies verhindert, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat u de cookies nadien van uw harde schijf verwijdert. Mocht u geen cookies willen installeren, dan kan u dit in uw browser uitzetten. Raadpleeg daarvoor de helpfunctie en/of de instellingen van uw browser.
(iii). Analytische cookies
We gebruiken analytische-cookies om informatie te verzamelen over het gebruik dat bezoekers maken van onze website met de bedoeling de inhoud van onze website te verbeteren, beter aan te passen aan de wensen van de bezoekers en om het gebruiksgemak van onze websites te vergroten. Zo maken we gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De gemeten gegevens worden nooit aan derden verschaft. Google Analytics gebruikt een _ga, _gid en _gat cookie om unieke bezoekers te onderscheiden. Deze cookie wordt 2 jaar bijgehouden.
(iv). Cookies voor marketing-en promotiedoeleinden
Budget Partners maakt geen gebruik van cookies voor marketingdoeleinden. Budget Partners kan op elk moment in de toekomst beslissen dit wel te doen. Het is derhalve aangeraden deze Privacyverklaring regelmatig te raadplegen telkens wanneer u terug inlogt op onze website.
Budget Partners gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het gebruik van deze site stemt u hiermee in. Let op, geld lenen kost ook geld privacybeleid