logo Budgetpartners Uw kredietmakelaar voor professioneel en onafhankelijk kredietadvies.
Dringend Geld Nodig? Vandaag nog? Dat kan!
snel geld lenen
Iedereen heeft soms dringend geld nodig. Bij een ongeval, een panne of een buitenkans... is wachten dikwijls een slechte zaak. Snel zijn is dan de boodschap. Dat begrijpen wij net zo goed als u. Wanneer u dringend geld wenst, behandelen we daarom uw aanvraag prioritair en zorgen we binnen de kortste keren voor een goedkeuring. U moet enkel een lening selecteren die u het beste schikt. Kies hieronder de lening en de afbetalingstermijn die het best bij uw persoonlijke mogelijkheden passen.
Ontdek hieronder de lening die het best bij u past
Simulatie van persoonlijk budget
Bedrag: € 5.001
Maandelijkse aflossing: € 230
Looptijd: 24 maanden
JKP: 9,99%
Totale kostprijs: € 5.520
Persoonlijk budget Lening op afbetaling. Minimum duur 24 maanden, maximum duur 120 maanden. Minimum JKP: 7,95 %, maximum JKP: 12,49 %.
Representatief Voorbeeld: Lening op afbetaling van 12.000€, terugbetaalbaar in 60 maandelijkse aflossingen van 241 €, in totaal te betalen bedrag 14.460 €. Jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 7,95 %, vaste jaarlijkse debetrente van 7,95 %.
Om uw aanvraag te kunnen behandelen, moet de kredietverlener de bestanden van de Centrale voor kredieten aan Particulieren van de Nationale Bank van België en eventueel de bestanden van Atradius, kredietverzekeraar raadplegen.
3 troeven
1Voorkeursbehandeling
Wie dringend geld nodig heeft, kan niet lang wachten. Daarom behandelen we in zo'n geval de aanvraag prioritair. Meestal is dan dezelfde dag nog alles geregeld.
2Vlotter kan niet
Neen, u hoeft niet eerst bij uw gemeentehuis, uw bank of waar dan ook papieren op te vragen. De papieren die u normaal in huis heeft, volstaan. Geen administratieve poespas!
3Comfortabeler kan niet
U hoeft de deur niet uit te gaan. U regelt alles vanuit uw zetel, bij u thuis, waar u ook woont in België.
Budget Partners gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het gebruik van deze site stemt u hiermee in. Let op, geld lenen kost ook geld privacybeleid