logo Budgetpartners Uw kredietmakelaar voor professioneel en onafhankelijk kredietadvies.
Uw huis opfrissen? Doe het in stijl met de renovatielening!
Denkt u eraan om uw huis nóg gezelliger te maken? Met een modernere keuken, een trendy badkamer, of een nieuw interieur? Gaat u schilderen of behangen? Wilt u eindelijk werk maken van de aanleg van uw tuin? Of plonst u deze zomer in uw eigen privé-zwembad? Het kan allemaal. Met de renovatielening van Budget Partners.
Ontdek hieronder de lening die het best bij u past
Simulatie van renovatielening
Bedrag: € 5.001
Maandelijkse aflossing: € 230
Looptijd: 24 maanden
JKP: 9,99%
Totale kostprijs: € 5.520
Renovatielening Lening op afbetaling. Minimum duur 24 maanden, maximum duur 120 maanden. Minimum JKP: 7,95%, maximum JKP: 9,99 %.
Representatief Voorbeeld: Lening op afbetaling van 12.000€, terugbetaalbaar in 60 maandelijkse aflossingen van 241 €, in totaal te betalen bedrag 14.460 €. Jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 7,95 %, vaste jaarlijkse debetrente van 7,95 %.
Om uw aanvraag te kunnen behandelen, moet de kredietverlener de bestanden van de Centrale voor kredieten aan Particulieren van de Nationale Bank van België en eventueel de bestanden van Atradius, kredietverzekeraar raadplegen.
De 5 troeven van onze renovatielening
1U verbouwt zoals u wilt
Wij zijn heel flexibel. U hoeft niet elke verandering aan te tonen. U hoeft geen facturen voor te leggen. U weet zelf wel hoeveel geld u nodig hebt om uw plannen te verwezenlijken.
2Een lening op maat
U stelt zelf uw lening samen in functie van uw doelstellingen. U kiest welk bedrag u nodig heeft, de duur van de lening en het bedrag van uw maandaflossingen.
3Geen financiële verplichtingen
Bij ons bent u niet verplicht een rekening te openen, een verzekering af te sluiten of uw loon te domiciliëren.
4Klaar en duidelijk
U kent meteen de vaste looptijd en uw vaste maandaflossingen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.
5Minder paperassen, minder gedoe
Wij helpen u zo snel mogelijk, zonder dat u zich hoeft te verplaatsen.
Budget Partners gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het gebruik van deze site stemt u hiermee in. Let op, geld lenen kost ook geld privacybeleid