logo Budgetpartners Uw kredietmakelaar voor professioneel en onafhankelijk kredietadvies.
Al onze producten zijn Leningen Op Afbetaling met een minimum duur van 24 maanden en een maximum duur van 120 maanden. Minimum JKP: 9,75 %, maximum JKP: 15,99 %.
Representatief Voorbeeld Lening op afbetaling voor Renovatie van 12.000€, terugbetaalbaar in 60 maandelijkse aflossingen van 251,08€, in totaal te betalen bedrag 15.064,80€. Jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 9,75 %, vaste jaarlijkse debetrente van 9,75 %.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD
Lenen zonder bank? Dat gaat verbazend vlot.
direct online lenen
Een lening of krediet kunt u ook perfect afsluiten zónder bank. Dat gaat vlotter, zonder loketten, zonder wachttijden, in alle discretie... en op slechts enkele uren tijd! Bovendien geniet u van dezelfde veiligheid en zekerheid: u weet tot op de eurocent nauwkeurig hoeveel en hoelang u leent. Ideaal voor wie een lening of krediet wilt zonder veel gedoe en poespas. Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden:
Ontdek hieronder de lening die het best bij u past
Simulatie van persoonlijk budget
Bedrag: € 5.001
Maandelijkse aflossing: € 230
Looptijd: 24 maanden
JKP: 9,99%
Totale kostprijs: € 5.520
Persoonlijk budget Lening op afbetaling. Minimum duur 24 maanden, maximum duur 120 maanden. Minimum JKP: 7,95 %, maximum JKP: 12,49 %.
Representatief Voorbeeld: Lening op afbetaling van 12.000€, terugbetaalbaar in 60 maandelijkse aflossingen van 241 €, in totaal te betalen bedrag 14.460 €. Jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 7,95 %, vaste jaarlijkse debetrente van 7,95 %.
Om uw aanvraag te kunnen behandelen, moet de kredietverlener de bestanden van de Centrale voor kredieten aan Particulieren van de Nationale Bank van België en eventueel de bestanden van Atradius, kredietverzekeraar raadplegen.
3 troeven van lenen zonder bank
1Geen loketten
Wachten in de rij? Loketten die maar enkele uren open zijn? Mensen die meeluisteren? Dat hoeft allemaal niet als u voor het comfort van lenen zónder bank kiest.
2Niet lang wachten
Banken doen er soms enkele weken over om een aanvraag goed te keuren. Bij Budget Partners gaat dat meestal in enkele uren.
3Privacy & Discretie
Geen lastige vragen van uw bankier. Niemand uit uw omgeving weet van uw aanvraag af of weet dat u een lening gekregen hebt. Dat heeft zo zijn voordelen!
Budget Partners gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het gebruik van deze site stemt u hiermee in. privacybeleid